Om AL Studio

Vi består idag av ett tiotal medarbetare och är ett Göteborgsbaserat kontor som har bred erfarenhet inom stadsplanering och husbyggnad, med nära samverkan mellan kommuner, intressenter och andra som vill medverka till stadens utveckling.

Vector.svg
Kontorsbilder, Närbild modell.png
Vi har en stark förankring i den kommunala planeringen med ett målstyrt förhållningssätt

AL Studio grundades 2013 av Johan Altenius med målsättningen att vara en av branschens mest kvalitativa tjänsteleverantörer inom området stadsplanering. Företaget består av arkitekter, stadsplanerare samt process- och projektledare. Kontoret är beläget på Lindholmen i Göteborg, varifrån vi exporterar vår kunskap, expertis, tankesätt och värderingar till kommuner över hela Sverige.

Våra kunder kommer från både privat och offentlig sektor där våra projekt återfinns inom ett brett fält, från tidiga skeden och stadsplanering till fastighetsutveckling och husprojektering. Vi levererar lösningar från kundens egna önskemål. Allt från skissförslag till helhetslösningar.

Att ständigt inspirera till och göra det möjligt att tillsammans med våra kunder skapa långsiktigt hållbara värden där rum, liv och gestaltning står i fokus.

AL Studios vision

19-501 Kvalitetsprogram Kanalkvarteren - Täby (1).jpg
20-501, Engelbrektsgatan, Göteborg (1).jpg

Studieresor

Våra årliga studieresor sammanställer vi i reserapporter. Läs och inspireras!

Håll dig uppdaterad

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om spännande projekt, lediga jobb och andra uppdateringar om vad som har hänt i vår studio i Göteborg.