På kontoret

Vinterlov nalkas

2022-12-22

God jul & gott nytt 2023

AL Studio går på vinterlov och vi vill tacka alla våra samarbetspartners och beställare. 2022 lider mot sitt slut och vi är nöjda med året som gått. Vi har arbetat i en rad projekt i flera delar av landet genom allt från tidiga skisser och bygglov till detaljplaner och strukturstudier.

Under senaste året har många (pepparkaks)degar knådats på kontoret. Vi har, utöver våra roliga och givande projekt, utvecklat företaget i helhet. Vi har under året anställt Meliha, i en för företaget ny roll, som kontorsadministratör och vi har utvecklat vårt utseende genom att tagit fram och implementerat en ny grafisk profil. Tidig höst kom vi, efter begränsande pandemi-tider, iväg till Oslo på vår årliga studieresa.

Nu i slutet av året tar vi dessutom vårt pick och pack och flyttar över älven till nya fina lokaler, lika fina som pepparkakshus-versionen ovan.

I vårt nyhetsbrev berättar vi mer om vad som hänt och händer. Har du av någon anledning missat vårt nyhetsbrev får du en ny chans att läsa det genom att klicka här. Missa inte heller nästa nyhetsbrev genom att anmäla er längst ner på sidan.

Välkomna nästa år på en kopp i våra nya lokaler!

Håll dig uppdaterad

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om spännande projekt, lediga jobb och andra uppdateringar om vad som har hänt i vår studio i Göteborg.